Blog

Το άρωμα στα Ξενοδοχεία: Ο απόλυτος οδηγός για να ενισχύσετε την Boutique Εμπειρία στο κατάλυμα σας

245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L

Μάθετε πώς ο σωστός αρωματισμός του ξενοδοχείου μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην συνολική εμπειρία των επισκεπτών του ξενοδοχείου σας.

Είναι γεγονός ότι κάθε ξενοδοχείο, είτε μικρό είτε μεγαλύτερο, έχει την δική του δυναμική προσωπικότητα, η οποία αντικατοπτρίζεται σε όλα τα στοιχεία που το απαρτίζουν — από το design μέχρι το brand identity του.
H σχέση που αναπτύσσουν οι ταξιδιώτες με τα καταλύματα είναι ακόμη ισχυρότερη, αφού διαμένουν σε αυτά για λίγες ή και περισσότερες ημέρες, ερχόμενοι σε διαρκή επαφή με όλες τις εκφάνσεις τους. Και η επαφή αυτή γίνεται ακόμα εντονότερη μέσω του αρώματος του ξενοδοχείου, το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιώτη, δημιουργώντας θετικά ή αρνητικά συναισθήματα. Μέσα από πολλές ολοκληρωμένες μελέτες και έρευνες, έχει, πλέον αποδειχθεί ότι η επίδραση του αρώματος στην ψυχολογία του καταναλωτή είναι εξαιρετικά δυνατή, γεγονός που έχει αναγάγει τον αρωματισμό σε στρατηγικό εργαλείο των επιχειρήσεων.

Εκτός από την δεδομένη επιρροή της σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, η ανακλητική ικανότητα της όσφρησης αλλά και η ικανότητά της να δημιουργεί συναισθήματα και επιθυμίες, έχουν οδηγήσει στην δημιουργία μιας νέας κατηγορίας marketing: Το λεγόμενο Scent Marketing, που, ειδικά στα ξενοδοχεία, φαίνεται να βρίσκει την απόλυτή του εφαρμογή.

Καθώς οι ξενοδόχοι επενδύουν ολοένα και περισσότερο στον σωστό αρωματισμό των χώρων των επιχειρήσεών τους αλλά και στην χρήση του αρώματος για την ενίσχυση της ικανοποίησης και των πωλήσεων, παρουσιάζουμε έναν πλήρη οδηγό για τον αρωματισμό ενός ξενοδοχείου που θα εστιάσει:

Στα σημεία κλειδιά του αρωματισμού ενός ξενοδοχείου
Στον βασικό εξοπλισμό και στις προμήθειες που χρειάζονται
Στον υπολογισμό του κόστους της επένδυσης

Κατεβάστε το κατάλογο μας και δείτε της συσκευές μας: downalod pdf

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…

contact image

Ακολουθήστε μας μέσα κανονικής δικτύωσης:
FACEBOOK    INSTAGRAM    youtube.subscribe

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;